Aici http://proiectinternationaldiferitidaregali.blogspot.com/2010/03/ex... aveti posibilitatea sa vizionati cele mai importante momente din timpul vernisajului expozitiei , iar aici puteti sa va spuneti parerea dumneavoastra ; caietul de impresii .

Vizualizări: 71

Răspunde la Aceasta

Răspunsuri la Aceste Discuţii

Am vizionat aspectele privind vernisajul expozitie. Foarte interesant. Mi-a placut mult cum a fost conceputa dispunerea lucrarilor in cadrul expozitiei. Lucrarile sunt frumoase....Am regasit si lucrarile copiilor mei si sunt multumita ca am luat hotararea de a participa la proiectul dvs. Succes mai departe.
Va rog sa nu mai trimiteti invitatii altor cadre didactice pentru de a se alatura proiectului doar daca sunt parteneri . Va multumim anticipat .
Aici http://proiectinternationaldiferitidaregali.blogspot.com/2010/03/ex... aveti posibilitatea sa vizionati cele mai importante momente din timpul vernisajului expozitiei , iar aici puteti sa va spuneti parerea dumneavoastra ; caietul de impresii .
Sunt impresionata si ma bucur ca m-am inscris la acest proiect cu copiii grupei mele. Este extraordinar sa participi alaturi de copii din alte tari la o expozitie. Am regasit si lucrarile noastre.Felicitari organizatorilor!Vom participa cu siguranta si anul viitor!
Am fost incantata sa descopar printre lucrari si pe cele ale elevilor mei.Felicitari celor care au realizat expozitia!
Este uimitor cum se regasesc ganduri, idei, sentimente...culoare...intr-un buchet al prieteniei.Felicitari organizatorilor si participantilor!
Mesaj trimis tuturor partenerilor . Dragi parteneri atat pe siteul cat si pe blogul proiectului am reusit sa incarcam fotografiile si filmultele realizate in timpul vernisajului expozitiei internationale . Click Aici http://differentbutequaletwinning.blogspot.com/2010/03/for-internat... sau Click aici http://proiectinternationaldiferitidaregali.blogspot.com/2010/03/ex... unde aveti posibilitatea daca dumneavoastra doriti sa vizionati cele mai importante momente din timpul vernisajului expozitiei , iar aici puteti sa va spuneti parerea dumneavoastra ; caietul de impresii .
CLICK AICI http://proiectdiferitidaregali.ning.com/forum/topics/vernisajul-exp...
Vreau sa felicit ,in primul rand ,atat organizatorii,cat si participantii la aceasta expozitie.Copiii mei au fost extraordinar de incantati cand si-au descoperit lucrarile printre cele ale altor colegi de-ai lor ,din tara si din strainatate.Sunt foarte mandri ca au participat la aceasta expozitie.Suntem si noi mandri ca suntem membri ai acestui proiect.
Lucrarile copiilor sunt foarte frumoase, avem multi copii talentati si buni, expozitia este mare si multumim celor care au organizat-o si au avut grija de fiecare lucrare in parte. Expozitia este un simbol al prieteniei dintre participanti.
Ne-am bucurat sa va vedem pe cei de acolo, sa admiram toate lucrarile si sa ne regasim lucrarile noastre printre ele.
Felicitari organizatorilor!
Am participat cu placere la acest proiect.Toate lucrarile au fost expunse,drept dovada ca ne-am zarit cu placere lucrarile noastre.Dorim intregii echipe succes in continuare si vom colabora cu seriozitate si pe viitor.Am participat si anul trecut.Impresia buna pe care mi-am format-o despre scoala dumneavoatra,despre oamenii care au initiat si organizat actiunile,m-au facut sa ma inscriu in acest proiect si la aceasta editie.
Va urez o primavara calda si frumoasa!
Paste fericit!
Foarte interesanta expozitia.Lucrarile sunt foarte frumoase si ne pot inspira pentru activitatea viitoare. Ma bucur ca am regasit lucrari ale elevilor mei in cadrul expozitiei,ma bucur ca am participat la proiect .Spor la munca in continuare!
pirlog mariana a spus :
In primul rand, mii de multumiri organizatorilor, dar si participantilor. Am fost foarte incantati, eu impreuna cu elevii mei, sa ne regasim lucrarile in expozitia realizata de dumneavoastra. Sunt foarte impresionata de acest proiect si voi participa cu mult suflet la toate celelalte etape ale proiectului.

Răspunde la discuţie