O noua editie a Proiectului ,, Diferiti, dar egali " in CAEN in anul scolar 2016-2017 . Ce activitati ar mai trebui sa includem in proiect ?

Dragi colegi fosti parteneri si speram viitori parteneri am decis sa organizam o noua editie a Proiectul ,, Diferiti, dar egali " si in anul scolar viitor cand, confom noi metodologii http://www.edu.ro/index.php/articles/16436 putem sa propunem proiectul nostru pentru a fi inclus in CAEN, dar pentru acest lucru avem nevoie de parteneri din minimum 25 de judete sau il putem face International daca avem parteneri din 4 tari si 10 judete din Romania .  Va rog sa adaugati comentarii ce activitati doriti dumneavoastra sa mai includem in proiect si sa CONFIRMATI adaugand un comentariu daca doriti sa participati alaturi de elevi in activitatile proiectului care se vor desfasura in anul scolar 2016-2017 . Dupa cum puteti vedea anul acesta proiectul a fost aprobat de Inspectoratul Scolar Judetean Caras-Severin in CAEJ si din acest motiv anul viitor putem trece la o noua etapa :)

 

Ce spuneti putem organiza in editiile viitoare ceva tot atat de frumos ? Eu cred ca da....voi ?

Si un simpozion

Vizualizări: 929

Răspunde la Aceasta

Răspunsuri la Aceste Discuţii

Am participat la proiect in anul scolar 2010-2011.Mi-au placut toate sectiunile si cum a fost organizat. Cu siguranta ca voi participa din nou anul scolar viitor.

Proiectul a avut un impact extraordinar.Felicitari organizatorilor!Ma bucur ca doriti sa continuati aceasta munca.Ma voi alatura dvs.

Am participat cu multa deschidere si interes la activitatile din proiect- 2010-2011. Felicitari pentru tematica si pentru modalitatile de realizare.

Propunere- o carte online "Diferiti dar egali" care sa aiba 2 capitole: 1.= Definitii, expresii, exemple ale copiilor, 2.= Definitii, expresii, exemple ale adultilor.

Va doresc succes in intreaga dvs. activitate.

O activitate din acest an scolar alaturi de elevii mei implicati in proiect http://www.unite-it.eu/video/haipenet-la-scoala-gimnaziala-speciala... . Pentru a fi la curent cu ultimele noutati va rog sa va alaturati https://www.facebook.com/groups/ProiectDiferitidarEgali/

Este un proiect la care am participat cu foarte mult interes.

Aş participa din nou la activităţile proiectului,cu multă plăcere.

Buna ziua,

Ma alatur sustinerii proiectului.Mult succes!

Am participat la proiect in anii trecuti.Mi-a placut cum a fost organizat. Cu siguranta ca vom participa din nou.

O activitate alaturi de elevii mei anul acesta in proiect http://www.unite-it.eu/video/haipenet-la-scoala-gimnaziala-speciala...

Am participat in primul an de proiect si doresc sa particip si anul viitor.

Am participat la proiect in urma cu cativa ani. Sunt incantata sa pot participa din nou. Va multumesc!

Multumim si pentru alte opinii primite de la dumneavoastra :)

1. Sunt unul dintre partenerii în proiect, care a participat la activitățile derulate în anii trecuți. Felicit din toată inima pe toți organizatorii pentru calitatea colaborării și pentru activitățile derulate. Mă bucur că ați primit aprobarea și susțin din toată inima derularea proiectului nu numai în țară, ci și cu parteneri străini, dată fiind tematica acestuia.

SUCCES PE MAI DEPARTE PROIECTULUI ,,DIFERIȚI, DAR EGALI!"

Vă urez succes și vă sunt alături în edițiile următoare!

Cu stimă și considerație, prof. Dorina Paicu

Școala Gimnazială Poiana Stampei, Suceava

2. Sustin continuarea proiectului!

Virginia Rentea 

3. Am participat la diferitele activitati din cadrul proiectului si consider ca este un proiect foarte interesant. 

As fi incantata sa continuam colaborarea. Va urez mult succes!

  Marciana Procop

Răspunde la discuţie