Dragi parteneri va multumim ca v-ati alaturat proiectului international ,, Diferiti, dar egali " . Va rugam sa scrieti aici pe forum daca aveti nelamuriri in privinta modului cum puteti posta pe site

Dragi parteneri va multumim ca v-ati alaturat proiectului international ,, Diferiti, dar egali " . Va rugam sa scrieti aici pe forum daca aveti nelamuriri in privinta modului cum puteti posta pe site poze , scanari , filmulete sau prezentari in Power Point si va vom ajuta cu cea mai mare placere . Mai avem o rugaminte - AR FI IDEAL CA FIECARE PARTENER SA FIE INSCRIS PERSONAL PE SITE  SI DE ACEEA AVEM NEVOIE DE ADRESA DE E-MAIL A FIECARUI CADRU DIDACTIC , DEOARECE   - DACA DATI CLICK PE FIECARE MEMBRU VETI PUTEA VEDEA TOATA ACTIVITATEA SA IN CADRUL PROIECTULUI . VA MAI RUGAM CA DUMNEAVOASTRA INAINTE SA TRIMITETI PENTRU EXPOZITIE SAU CONCURS : DESENE , PICTURI SAU ALTE MATERIALE SA LE SCANATI SAU POZATI , IAR APOI   SA LE POSTATI PE SITE SI SA SCRIETI LA DESCRIERE  : Numele si prenumele elevului, școala , clasa , numele cadrului didactic coordonator . CEEA CE ATI SCRIS IN FISA DE INSCRIERE LA EXPOZITIE SAU CONCURS PE CARE VA RUGAM DEASEMENEA SA O SCANATI SI APOI SA O INCARCATI PE SITE . AVETI IN ATTACH FISELE DE INSCRIERE PENTRU FIECARE ACTIVITATE A PROIECTULUI .

 

Vizualizări: 76

Fişiere Anexate :

Răspunde la Aceasta

Răspunsuri la Aceste Discuţii

Nu reusesc sa incarc fisele de inscriere scanate.Nu mi le recunoaste.
Fişiere Anexate :
Am trimis lucrarile pentru expozitie, apoi am postat pe site imaginile scanate ale acestora. Dar abia acum am citit cum ar fi trebuit sa fie descrierea fiecarei lucrari. Pot considera ca am facut o descriere "originala", sau trebuie sa revin asupra lor pentru a completa descrierea conform cerintei? Nu am postat pe site nici fisa de inscriere scanata......ma puteti lamuri ce as putea face pentru a remedia situatia.....?
Multumesc mult.
Cum as putea posta o prezentare PPT?
Va multumesc.

Răspunde la discuţie