Va dorim un Craciun Binecuvantat si un An Nou Imbelsugat. Va rugam sa ne oferiti un like.

Dragi prieteni va rog daca aveti cateva secunde la dispozitie sa ne ajutati cu un like ( Click pe linkul atasat https://goo.gl/z3IHtS si apoi Logg In with Facebook sau logheaza-te cu facebook, iar apoi dati click pe lista scolilor, iar apoi votati din lista scolilor Scoala Gimnaziala Speciala Caransebes . Pentru ca celebram Sarbatoarea Bucuriei, Nasterea Domnului care este motivul serbarii Craciunului, E.ON Energie Romania desfasoara in aceste zile o noua editie a campaniei “Daruieste Lumina Craciunului”. Cu aceasta ocazia compania doneaza 200.000 kWh de gaz sau electricitate unor spitale, scoli, gradinite, camine si centre de batrani, care au nevoie de sprijin în perioada Sarbatorilor. Printre cele 11 institutii sociale alese sa participe la campanie se numara in acest an si Scoala Gimnaziala Speciala Caransebes care a derulat mai multe proiecte si programe educative pentru a-i ajuta pe elevii afllati in dificultate si de aceea in aceasta perioada binecuvantata va rog si pe dumneavoastra dragi crestini sa ne ajutati cu un vot!

Fie ca Lumina Sfanta a Stelei care i-a calauzit pe cei trei crai si care s-a pogorat peste ieslea saracacioasa in care s-a nascut Pruncul Sfant caruia ingerii i-au cantat prima colinda : ,, Slava intru cei de sus lui Dumnezeu si pe pamant pace, intre oameni bunavoire ! " sa se pogoare si in sufletele noastre si sa le umple de binecuvantare. Astazi,in aceasta Sfanta zi de sarbatoare, cand Fiul Lui Dumnezeu a venit pe pamant smerit intrupandu-se din Sfanta Fecioara Maria in pestera din Betleem, fiind inconjurat de pastorii care au venit sa i se inchine in acest loc binecuvantat deoarece nimeni din neamul poporului ales nu l-a primit in casele de oaspeti cu toate ca ,, Întru ale Sale a venit, dar ai Săi nu L-au primit " va doresc un Craciun cu pace si liniste sufleteasca . In aceasta zi binecuvantata, ingerii se coboara pe Pamant pentru a vesti Nasterea Domnului, raspandind in jur miresme dulci, presarate cu lumina, speranta, optimism... Prezenta lor este semnalata de mici fulgi zglobii, in interiorul carora se afla cate un mesaj care ne este inchinat noua, celor de pe fagasul marilor sperante. La atingerea Pamantului, "ghemotoacele albe" dau nastere la colindele unice care impodobesc coronita de brad, aflata pe crestetul fiecaruia. Sper ca si voi sa fiti alaturi de ingeri si sa pastrati in suflet acest mesaj.....Si nu uitati: iubire...pace...credinta...lumina...deoarece Iisus a avut o cruce de lemn si o inima de aur.Azi multi au cruci de aur si inimi de lemn.Vestea Nasterii Lui sa aduca in noi puterea de a iubi si ierta.Lumina Sfanta a marii sarbatori sa va aduca sanatate,fericire si implinirea tuturor dorintelor iar anul care vine sa fie prolific si sa va aduca multe reusite atat pe plan personal cat si pe plan profesional .

Din pacate datorita noi metodologii nu am putut sa includem in CAEN acest proiect ca International, dar speram ca vom face acest lucru anul viitor . 

Vizualizări: 89

Răspunde la Aceasta

Răspunsuri la Aceste Discuţii

Răspunde la discuţie